Vacature – Spatial Specialist

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je als ervaren GIS / GEO-ICT / Spatial Specialist bijdragen aan een Digital Twin passend op de behoefte van de klant, de belofte van de Digital Twin in praktijk brengen en niet alleen klant en collega’s maar ook jezelf naar een volgend niveau tillen? Dit is je kans om bij een nieuwe club te starten en samen het verschil te gaan maken.

Wat jij zoekt:
Wil je niet langer een nummer zijn, ben je op je huidige opdracht of project uitgekeken maar moet je vooral nog even volhouden, wordt je niet op waarde geschat en is er nauwelijks ruimte om persoonlijk te groeien? Dit is je kans om deel uit te maken van een kleine club Spatial Specialisten met focus op de Digital Twin, vakidioten die de ruimte benutten om te kunnen excelleren. Geen gedoe met functioneringsgesprekken, overhead en salarisschalen maar gewoon aan de slag. Korte lijnen, mooie opdrachten en uitstekende arbeidsvoorwaarden met een bovengemiddeld basissalaris en een zeer interessante bonus.

Wie we zijn:
Digital Twin | Spatial Specialisten is in maart 2022 van start gegaan met de ambitie om binnen nu en 3 jaar uit te groeien tot een club van 25 Spatial Specialisten die zich richten op de Digital Twin. Wij helpen opdrachtgevers bij het realiseren van de Digital Twin ambitie en leveren advies, projectmanagement en maatwerk in het oplossen van de technische en data uitdagingen die hierbij komen kijken. In basis werken we technologie onafhankelijk maar we zijn vanzelfsprekend thuis in de dominante platformen zoals Esri, FME en Azure.

Wat we zoeken:
Wij zoeken medior en senior Spatial Specialisten die samen met ons willen groeien. Consultants en Developers die de verbinding zoeken met hun omgeving en gericht zijn op het leveren van passende, werkende oplossingen. Wij bieden onze specialisten een breed scala aan opdrachten en opdrachtgevers, zodat iedereen zelf kan kiezen hoe en waar de opdrachten wordt uitgevoerd. Zo zorgen we er samen voor dat elke opdracht aansluit bij ieders individuele ambitie.

Sta je bekend als iemand die graag samenwerkt, kennis actief overbrengt en met veel plezier opdrachten tot een goed eind brengt? En ben je op zoek naar een kleine ondernemende club waar ruimte is voor jouw inbreng en ideeën, gecombineerd met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Voel je welkom om bij ons aan te sluiten.

Wat we je bieden:
*) Dé plek voor Spatial Specialisten met focus op Digital Twin!
*) Hecht team met een platte organisatievorm
*) Zorgvuldig geselecteerde experts die elkaar echt kennen
*) Open en directe communicatie zonder tussenschakels
*) Continuïteit, stabiliteit, geen veranderende manager of contactpersoon
*) Duidelijk in wat we doen. Samen, open, eerlijk en op basis van wederzijds vertrouwen
*) Gevarieerde Spatial uitdagingen van de Digital Twin op gebied van innovatie, consultancy en/of development
*) Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een bovengemiddeld basissalaris en een zeer interessante bonus.

Nieuwsgierig geworden?
Solliciteer of neem gewoon eens vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.